Založ si blog

Fašistov do parlamentu dostali SMER, Polícia, NAKA a SIS.

Priznám sa, že už nemôžem počúvať to, čo dnes vyrábajú SMER, tajné služby a mafiáni. Aj keď si myslím, že je to na odpútanie pozornosti, aby rozkrádačky mohli v tichosti pokračovať, aby bol čas na tichú likvidáciu rôznych materiálom na rôznych štátnych zložkách a aby sa nepodarilo poskladať pravicovú vládu.

Mnoho ľudí je pohoršených, že fašisti sú v parlamente. Aj ja. Ja len premýšľam, že koľko dní pred voľbami prišli na našu planétu a priamo na Slovensko, že dovtedy si ich nikto nevšimol.

Ešte 04.03.2016 (deň pred voľbami) bolo v všetko v poriadku asi preto, že sme na Slovensku nemali žiadne fašistu. No už 06.03.2016 (deň po voľbách) zrazu mnohí zistili, že tu máme fašistov
a extrémistov… Odkiaľ všetci prišli za tie dva dni ?

SMER vládne na Slovensku 8 rokov z 10. Čo robili Polícia, NAKA a SIS, okrem sledovania politických oponentov SMERu a rôznych aktivistov ?
Ak som počul nejaké výroky s rasistickým podtónom a podobne (častý argument používajúci fašistami) tak toto bolo z úst premiéra SR. Ako je možné, že tu nikto nepodal podnet na prokuratúru, nakoľko je výroky boli aj podľa mňa v rozpore s Ústavou SR ?

Keď radikáli hádzali rôzne predmety na návšetvníkov SR (viď hrozné video) za prítomnosti polície, čo urobila polícia? Nič. Čo ak by hádzali tí istí tieto isté predmety policajtov? Tiež by nekonali? Alebo už by sa jednalo o útok na verejného činiteľa? Aha, takže fľaška letiaca na prisťahovalca je OK, ale tá istá letiaca fľaška na policajta, tak by už boli paragrafy. Nie sú potom aj policajti rasisti a tichí podporovatelia extrémistov a fašistov na Slovensku tým, že nekonajú?

Čo robila NAKA, SIS a Polícia, že sa tak krásne darilo extrémizmu na Slovensku? Nebolo to aj na politickú objednávku, aby sa média venovali náckom a červení kravatári mohli nerušene rozkrádať Slovensko?

Čiže ak 04.03.2016 na Slovensku neexistovali fašisti, som toho názoru, že neexistovali ani 06.03.2016. Alebo opäť niekto potrebuje danú tému na odpútanie pozornosti?

Takže vážení „demokratickí“ bojovníci proti fašizmu, ak chcete niekoho hlavu, tak žiadajte hlavy tých, vďaka ktorým nebola zlému drakovi hlava useknutá ešte pred voľbami, lebo ak považujem SR za právny a demokratický štát, tak zlý drak sedí v parlamente legálne, lebo nikto nepovedal pred voľbami, že je zlý a hlavu mu neuťal…

Kedy budú utajené výberové konania v zdravotníctve minulosťou ?

09.12.2021

Poslednú dobu môžeme čítať články o tom, aké rôzne skupiny vyhrávajú rôzne výberové konania za milióny eur. Ako je to možné? No, niekto tie výberové konania vyhlasuje a preto ak chcú giganty uspieť musia mať svojich ľudí na správnych miestach. Minimálne na riadiacich postoch, v predstavenstvách či dozorných radách. A tak isto aj vo výberových komisiách, ktoré [...]

Covid dotácia na nájomné je diskriminačná, likvidačná a asi aj protiústavná alebo prečo budú mať podnikatelia vyššie nájomné 4 roky.

14.03.2021

Sústavne počúvame o rovnosti pred zákonom. A platí to aj v podnikaní, že všetci by sme mali podnikať za rovnakých pravidiel tak, aby nikto nebol zvýhodňovaný oproti inému. Covid „podpora“ na nájomnom je však pravým opakom. Keď daňový úrad chce vykonať kontrolu podnikateľa, tak si ho vie nájsť v jeho prevádzke. Ale keď má štát vyplatiť nejakú úľavu na [...]

Košickí developeri nesmú robiť pre mesto urbanistické štúdie.

27.01.2021

Počúvame zo všetkých strán, aké dôležité je chrániť životné prostredie, faunu a flóru. Mesto Košice sa chce uchádzať o titul Zelené mesto Košice, aj keď nikto netuší, čo sa za tým skrýva a či už podalo žiadosť. Ak by chcelo byť mesto Košice naozaj zelené, malo by si hneď v úvode nastaviť „zelené“ procesy fungovania svojich úradov a samosprávy ako celku. [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Lipták Zdenko

...píšem o veciach verejných a korupcii, lebo verím v lepšiu spoločnosť... zdenkoliptak.com

Štatistiky blogu

Počet článkov: 62
Celková čítanosť: 230342x
Priemerná čítanosť článkov: 3715x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy