Poštár Drucker musí mať neskutočné ego a žiadne zrkadlo.

21. marca 2018, Lipták Zdenko, Nezaradené

Asi sa mnohí zhodneme na tom, že ministerstvo vnútra, polícia a protikorupčné jednotky potrebujú totálnu zmenu. A tú zmenu môže priniesť najmä minister, ktorý sa danej problematike rozumie a je v danej oblasti zorientovaný.

Poštár Druker sa stal ministrom zdravotníctva a za dva roky tam podľa mňa urobil takmer veľké NIČ. Tvrdím to aj na základe osobnej skúsenosti v ministerstvom zdravotníctva. Pacient je stále na poslednom mieste, pohotovosť, urgent a aj záchranky vás nechajú stále dlhé hodiny čakať, do prepúšťacích správ sa i naďalej píšu klamstvá, ministerstvo podnety nezaujímajú a defacto sa nič nezmenilo. Východoslovenská zdravolobby skupina prepojená so SMERom sa nebúri a tíško si i naďalej točí verejné peňiažky, aby mohla v kľude a veľkolepo oslavovať narodeniny jedného z nich na Hlavnej v Košiciach práve v tej chvíli, keď desaťtisíce ľudí na Hlavnej protestuje proti danému prehnitému systému.

Osobne si myslím, že práve to NIČ je obrovským predpokladom, prečo urobiť poštára Druckera ministrom vnútra. Pre smerákov sa „osvedčil“ v zdravotníctve, kde sa točia miliardy a nič závratné sa neudialo. Asi pekne poslúchal. No a nie je nič lepšie pre tento polomafiánsky štát, ak na čele vnútra bude stáť človek, ktorý nemá ani šajnu o fungovaní polície, SIS či protikorupčných jednotiek a ešte sa osvedčil ako poslušný.

Vážne si pán Drucker neuvedomuje, že toto je naozaj veľmi vážna situácia v našom štáte?
Že rezort vnútra potrebuje profesionála na čele?

To si vážne pán Drucker nevie sám sebe priznať, že na toto nemáte? To nie je ako na pošte, kde sa po vašom odchode, okrem dámskych hygienických vecí, predáva už takmer všetko… a ľudia i naďalej stoja v neskutočných radách.

Ak si pán Drucker nevšimol, tak štát je v morálnej a právnej kríze, lebo je prerastený organizovaným zločinom. Táto situácia nie je o zbieraní ministerských stoličiek, ale štát sa nachádza v ťažkej kríze a situácia je naozaj, naozaj, vážna.

Vy sa vážne pán Drucker nehanbíte uchádzať o funkciu ministra vnútra, aj keď nemáte ani šajnu po danom rezorte v dnešnej veľmi zložitej situácii ?