Ukradli FB stránku obce Rudník tí, čo organizujú referendum ?

9. júla 2020, Lipták Zdenko, Nezaradené

Obec Rudník pri Košiciach. V sobotu ju čaká čudné referendum, na ktoré prídu len tých pár, čo im uverili. Ale čo je podstatné je to, že referendum je vrcholom občianskej demokracie, v ktorej môžu občania slobodne a demokraticky vyjadriť svoj názor. Je to o slušnosti, demokracii a práve.

Je o slušnosti, demokracii a práve aj to, že títo organizátori referenda urobili to, že zmenili prístupové údaje na facebookovú stránku obce Rudník a odmietli ich dať starostke, ktorá je jediným štatutárom obce, ktorá zastupuje obec navonok ? Čiže, ukradli ju. Ľudia majú pocit, že sú na oficiálnej stránke obce Rudník, ale nie sú. Je to súkromná stránka zlodejov, ktorí sa hrajú na obec. No a títo páni sú spoluorganizátori referenda o odvolaní starostky. Ukradnutá FB stránka obce, ktorú by mal FB zablokovať, tendenčné príspevky na danej FB stránke, stovky nevedome zavádzaných čitateľov tejto stránky……………………..a morálka nikde. Keď som sa na danej stránke opýtal nejaké veci vrátane mien ľudí, ktorí prevádzkujú túto stránku, tak ma zablokovali.

Ľudia, ktorí nepoznajú slušnosť, idú organizovať referendum, ktoré je výdobytkom demokracie a slušnosti. Smutné, ale reálne.

Ako im môžeme niekto veriť?

PS: Dnes ráno 10.07.2020 vymenili aj fotku na FB stránke. Doteraz tam bol erb obce a už je tam fotka kostola. Asi im došlo, že nekonajú čisto a férovo, no neskoro. Skutok sa stal.