Založ si blog

To, že Kotleba dnes sedí tam kde sedí, je naša vina a nie jeho zásluha.

Ani ja nemám rád násilie a fašizmus, ale to čo sa deje dnes v spoločnosti po voľbách, mi pripadá úbohé a farizejské.

Za čo vážne demonštrujete v uliciach?

Čo chcete teraz zmeniť?

Čo tak sa zamyslieť, prečo ľudia volili extrémistov dnes, keď pred 4 či 8 rokmi nie?

A KTO ich volil, lebo ich volili aj vysokoškolsky vzdelaní ľudia?

A keď si odpoviete na tieto otázky a pozriete sa na seba do zrkadla, tak možno si sami priznáte, že ste za posledné roky ignorovali volania mnohých slušných ľudí v spoločnosti o pomoc – keď im napr. asociáli obsadili dom a zničili ho. A čo spravil štát? Nič. Prečo ste vtedy nešli do ulíc a nežiadali napr. konkrétne zmeny v právnom systéme či väčšiu angažovanosť štátu pri ochrane práv týchto občanov? Aha, jasne. Nejednalo sa o vaše domy.

Prečo ste nešli do ulíc, keď Banskobystrickému kraju štát, čiže SMER, pozastavil čerpanie eurofondov na 3 roky, lebo údajne kraj zamestnával niekoho na čierno, „Úžasný“ dôvod !!!, ktorý s eurofondami nemá nič spoločné a zastavili to práve tí, čo eurofondy rozkrádajú v miliónových sumách. Toto zastavenie čerpania bude mať negatívny dopad na tisíce ľudí v banskobystrickom kraji, lebo strana SMER, čiže štát, sa tak rozhodol. Keby to zastavili za nejaké rozkrádačky eurofondov, bol by som ticho.

Prečo ste nešli do ulíc, keď boli ľudia prepadnutí a okradnutí asociálmi a štát to neriešil, nakoľko majú priestupkovú imunitu?

Prečo ste nešli do ulíc, keď sa rozkrádali milióny eur na riešenie cigánskej otázky, alebo keď skončilo v nemocnici malé cigánske dieťa, ktoré spalo na zablatenej dlážke a tváričku mu pokusal potkan. Prečo? Preto, že je to cigánča?

V mnohých dedinách sú problémové rodiny, ktoré znepríjemňujú životy ľudom v celej dedine a okolí, vrátane kriminality, a nikto si s tým nechce dať rady.

Tisícky ľudí prestalo veriť v štát, že ho ochráni, jeho majetok či jeho práva. Títo ľudia za tieto roky stratili vieru v štát a preto sa rozhodli voliť kotlebovcov, lebo štát a SPOLOČNOSŤ, ktorá dnes demonštruje v uliciach, sa na nich vykašlali.

Nemali by ste dnes demonštrovať v uliciach nie PROTI, ale ZA zlepšenie ochrany práv a aj majetku občanov a to konkrétnymi návrhmi zmien zákonov atď atď atď…

Ešte ostrejšiu rétoriku na tému cigáni používal Róbert Fico v roku 2001. Prečo ste vtedy nešli do ulíc? Veď tento extrémista sedel (a ešte sedí) vo vláde niekoľko rokov… – viď video

Kotleba je len dôsledok zlyhania štátu a nezáujmu SPOLOČNOSTI o problémy mnohých ľudí, čiže aj mnohých z vás, ktorí ste v uliciach, lebo ste sa tvárili, že vás sa tieto problémy netýkajú….
Vždy sa vás to týka, lebo dnes máme tento dôsledok v národnej rade … 🙁

Takže ak chcete vedieť prečo ľudia tak volili, tak sa stretnite s týmito ľudmi, skúste počúvať aj vášho nepriateľa a skúste hľadať riešenia, lebo len tak môžeme daný extrémizmus minimalizovať. Nič neriešiacimi demonštráciami a ignorovaním druhej strany sa nikdy nič nevyrieši ani v rodine a ani v politike…

Slováci sa musia naučiť chrániť svoje práva a svoju spoločnosť a to najmä predchádzaním vzniku problémov a bezprávia, ktoré sú živnou pôvod pre vznik extrémizmu, čoho sme dnes svedkami na Slovensku.

To, že Kotleba dnes sedí tam kde sedí, je naša vina a nie jeho zásluha.

Kedy budú utajené výberové konania v zdravotníctve minulosťou ?

09.12.2021

Poslednú dobu môžeme čítať články o tom, aké rôzne skupiny vyhrávajú rôzne výberové konania za milióny eur. Ako je to možné? No, niekto tie výberové konania vyhlasuje a preto ak chcú giganty uspieť musia mať svojich ľudí na správnych miestach. Minimálne na riadiacich postoch, v predstavenstvách či dozorných radách. A tak isto aj vo výberových komisiách, ktoré [...]

Covid dotácia na nájomné je diskriminačná, likvidačná a asi aj protiústavná alebo prečo budú mať podnikatelia vyššie nájomné 4 roky.

14.03.2021

Sústavne počúvame o rovnosti pred zákonom. A platí to aj v podnikaní, že všetci by sme mali podnikať za rovnakých pravidiel tak, aby nikto nebol zvýhodňovaný oproti inému. Covid „podpora“ na nájomnom je však pravým opakom. Keď daňový úrad chce vykonať kontrolu podnikateľa, tak si ho vie nájsť v jeho prevádzke. Ale keď má štát vyplatiť nejakú úľavu na [...]

Košickí developeri nesmú robiť pre mesto urbanistické štúdie.

27.01.2021

Počúvame zo všetkých strán, aké dôležité je chrániť životné prostredie, faunu a flóru. Mesto Košice sa chce uchádzať o titul Zelené mesto Košice, aj keď nikto netuší, čo sa za tým skrýva a či už podalo žiadosť. Ak by chcelo byť mesto Košice naozaj zelené, malo by si hneď v úvode nastaviť „zelené“ procesy fungovania svojich úradov a samosprávy ako celku. [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Lipták Zdenko

...píšem o veciach verejných a korupcii, lebo verím v lepšiu spoločnosť... zdenkoliptak.com

Štatistiky blogu

Počet článkov: 62
Celková čítanosť: 229619x
Priemerná čítanosť článkov: 3704x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy