Založ si blog

Poštár Drucker musí mať neskutočné ego a žiadne zrkadlo.

Asi sa mnohí zhodneme na tom, že ministerstvo vnútra, polícia a protikorupčné jednotky potrebujú totálnu zmenu. A tú zmenu môže priniesť najmä minister, ktorý sa danej problematike rozumie a je v danej oblasti zorientovaný.

Poštár Druker sa stal ministrom zdravotníctva a za dva roky tam podľa mňa urobil takmer veľké NIČ. Tvrdím to aj na základe osobnej skúsenosti v ministerstvom zdravotníctva. Pacient je stále na poslednom mieste, pohotovosť, urgent a aj záchranky vás nechajú stále dlhé hodiny čakať, do prepúšťacích správ sa i naďalej píšu klamstvá, ministerstvo podnety nezaujímajú a defacto sa nič nezmenilo. Východoslovenská zdravolobby skupina prepojená so SMERom sa nebúri a tíško si i naďalej točí verejné peňiažky, aby mohla v kľude a veľkolepo oslavovať narodeniny jedného z nich na Hlavnej v Košiciach práve v tej chvíli, keď desaťtisíce ľudí na Hlavnej protestuje proti danému prehnitému systému.

Osobne si myslím, že práve to NIČ je obrovským predpokladom, prečo urobiť poštára Druckera ministrom vnútra. Pre smerákov sa „osvedčil“ v zdravotníctve, kde sa točia miliardy a nič závratné sa neudialo. Asi pekne poslúchal. No a nie je nič lepšie pre tento polomafiánsky štát, ak na čele vnútra bude stáť človek, ktorý nemá ani šajnu o fungovaní polície, SIS či protikorupčných jednotiek a ešte sa osvedčil ako poslušný.

Vážne si pán Drucker neuvedomuje, že toto je naozaj veľmi vážna situácia v našom štáte?
Že rezort vnútra potrebuje profesionála na čele?

To si vážne pán Drucker nevie sám sebe priznať, že na toto nemáte? To nie je ako na pošte, kde sa po vašom odchode, okrem dámskych hygienických vecí, predáva už takmer všetko… a ľudia i naďalej stoja v neskutočných radách.

Ak si pán Drucker nevšimol, tak štát je v morálnej a právnej kríze, lebo je prerastený organizovaným zločinom. Táto situácia nie je o zbieraní ministerských stoličiek, ale štát sa nachádza v ťažkej kríze a situácia je naozaj, naozaj, vážna.

Vy sa vážne pán Drucker nehanbíte uchádzať o funkciu ministra vnútra, aj keď nemáte ani šajnu po danom rezorte v dnešnej veľmi zložitej situácii ?

Kedy budú utajené výberové konania v zdravotníctve minulosťou ?

09.12.2021

Poslednú dobu môžeme čítať články o tom, aké rôzne skupiny vyhrávajú rôzne výberové konania za milióny eur. Ako je to možné? No, niekto tie výberové konania vyhlasuje a preto ak chcú giganty uspieť musia mať svojich ľudí na správnych miestach. Minimálne na riadiacich postoch, v predstavenstvách či dozorných radách. A tak isto aj vo výberových komisiách, ktoré [...]

Covid dotácia na nájomné je diskriminačná, likvidačná a asi aj protiústavná alebo prečo budú mať podnikatelia vyššie nájomné 4 roky.

14.03.2021

Sústavne počúvame o rovnosti pred zákonom. A platí to aj v podnikaní, že všetci by sme mali podnikať za rovnakých pravidiel tak, aby nikto nebol zvýhodňovaný oproti inému. Covid „podpora“ na nájomnom je však pravým opakom. Keď daňový úrad chce vykonať kontrolu podnikateľa, tak si ho vie nájsť v jeho prevádzke. Ale keď má štát vyplatiť nejakú úľavu na [...]

Košickí developeri nesmú robiť pre mesto urbanistické štúdie.

27.01.2021

Počúvame zo všetkých strán, aké dôležité je chrániť životné prostredie, faunu a flóru. Mesto Košice sa chce uchádzať o titul Zelené mesto Košice, aj keď nikto netuší, čo sa za tým skrýva a či už podalo žiadosť. Ak by chcelo byť mesto Košice naozaj zelené, malo by si hneď v úvode nastaviť „zelené“ procesy fungovania svojich úradov a samosprávy ako celku. [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Lipták Zdenko

...píšem o veciach verejných a korupcii, lebo verím v lepšiu spoločnosť... zdenkoliptak.com

Štatistiky blogu

Počet článkov: 62
Celková čítanosť: 230506x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy